Instagramlife

The Last Conspiracy – a new collection is upon us

IMG_1332

The Last Conspiracy er et brand vi har pippet om gennem noget tid. Jeg har selv gået to af deres modeller ihjel, og det er helt sikkert ikke de sidste par, der får den tur af mig. Og tilbage i august kom Jakob, med et lille sneak-peak på deres Spring Summer 2015 kollektion. Nu er kollektionen landet, hos de danske forhandlere bl.a OZ, og det ser endnu bedre ud end vi huskede tilbage i august.

Jeg havde fornøjelsen af at style den nye kollektionen inde hos butikken OZ i Kronprinsensgade, hvor der kom nogle lækre style billeder ud af mit arbejde.

I en tid hvor det stadig er sneakers der præger modebilledet, både vinter og sommer, tilbyder The Last Conspiracy noget kant og nytænkning på hvad vi forbinder med en sneaker fra f.eks Nike eller Adidas. Det er mere en hybrid mellem en klassisk sneaker, en læder støvle og et design produkt. Kollektionen er simpel i farver, men speciel i måden at sammensætte læder på, som gør The Last Conspiracy genkendeligt.

Brug skoene som det centrale i dit outfit, og byg dit daglige look ud herfra. Sådan bruger jeg selv både The Last Conspiracy, men også andre skomærker. De er med til at styre meget i det look jeg har fra dag til dag… Selvfølgelig kombineret med en hvid skjorte.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Instagramlife